δεν θα απαντήσω σε κακόβουλες ενέργειες που μοναδικό σκοπό έχουν να με μειώσουν....από συγκεκριμένο άνθρωπο που απλά χειρίζεται πολύ καλά το photoshop για να πειράζει τις φωτογραφίες !!!!
χαχαχαχαχαχα
Σοβαρά τώρα...
Ο Χρήστος κυνήγησε να κάνει κάτι που φαινόταν απίστευτο. Πέρα από μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και πρωτοπόρο, δεν εξαρτιόταν από τον ίδιο αν μπορεί να γίνει, όχι απλά αν θα πετύχει. Το σκέφτηκε, το σχεδίασε, το πίστεψε και πάνω απ΄'ολα τουλάχιστον εμένα με προκάλεσε - ενέπνευσε. Δεν θα ξεχάσω την στιγμή που μου είπε: ...θα σου πω κάτι που δεν το ξέρει κανένας και δεν πρεπει να μαθευτεί μπλα,μπλα,μπλα. Πρέπει να κατανάλωσα περίπου 20 ώρες στο internet να βρω πληροφορίες για τέτοιου τύπου αγώνες. Τελικά υπάρχουν, λέγονται XC SHORT TRACK και είναι πολύ διαδεδομένοι στην Αμερική και τον Καναδά αλλά και στην Ευρώπη. Επικοινώνησα ηλεκτρονικά με κάποιους και ζήτησα πληροφορίες (αυτό δεν το ξέρει ούτε ο Χρήστος). Τότε ξεκίνησε αυτό το σύντομο, γεμάτο άγχος αλλά πολύ προκλητικό και εντυπωσιακό ταξίδι της δημιουργίας του event! Ευχόμαι να ανταποκρίθηκα και να βοήθησα πραγματικά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό - όχι τέλειο οργανωτικά, είμαι πολύ απαιτητικός σαν άνθρωπος.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα και την Μαρία που συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε άψογα.
Μακάρι να ξαναγίνει... στον Γέρακα ή και κάπου αλλού. Εμείς είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις.
Ευχαριστώ όλους όσους μας πίστεψαν και συμμετείχαν και μας γέμισαν με μπράβο και συγχαρητήρια. Πάνω απ΄όλα ευχαριστώ εσάς της ομάδας BNCYCLING που από την πρώτη στιγμή μας στηρίξατε.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Βαγγέλη που αμφιβάλλω αν πρόλαβε να κοιμηθεί 2,3 ώρες το βράδυ του Σαββάτου δουλεύοντας στην πίστα από το πρωί και την Κυριακή από τις 6 το ξημέρωμα μαζί μας.